Kuidas valida oma näokuju järgi kõrvarõngaid?

Kuidas valida oma näokuju järgi kõrvarõngaid?

Kõrvarõngad on suurepärane viis aksessuaaride kaunistamiseks ja sära lisamiseks. Kuna aga saadaval on nii palju stiile, kujundeid ja suurusi kõrvarõngaid, võib olla keeruline leida õiget paari, mis täiendaks teie näokuju. Õigete kõrvarõngaste valimine võib täiustada teie loomulikke jooni, esile tõsta parimaid omadusi ja luua harmoonilise välimuse. Selles artiklis juhendame teid, kuidas valida oma näokuju järgi kõrvarõngaid.

 

Oma näokuju tuvastamine

Esimene samm õigete kõrvarõngaste valimisel on oma näo kuju tuvastamine. Levinud näokujusid on kuus: ovaalne, ümmargune, kandiline, süda, romb ja piklik. Näokuju tuvastamiseks tõmmake juuksed taha ja mõõtke oma otsaesise, põsesarnade ja lõualuu kõige laiem osa.

Ovaalne näokuju: Ovaalsetel nägudel on veidi ümar juustepiir, kitsas lõug ja tasakaalustatud proportsioonid.
Ümmargune näokuju: ümaratel nägudel on ümar juustepiir, täidlased põsed ja pehme, kumer lõug.
Ruudukujuline näokuju: ruudukujulistel nägudel on lai laup, nurgeline lõualuu ja ruudukujuline lõug.
Südame näokuju: Südame näokujul on lai otsmik ja põsesarnad ning kitsas lõug.
Teemantkujuline näokuju: Teemantnägudel on kitsas juuksepiir, kõrged põsesarnad ja terav lõug.
Piklik näokuju: piklikel nägudel on pikk ja kitsas kuju, mille otsaesine, põsesarnad ja lõualuu on ligikaudu sama laiad.
Kõrvarõngaste valimine oma näokuju järgi

 

Ovaalne näokuju


Ovaalset näokuju peetakse kõige mitmekülgsemaks näokujuks ja sellega saab kanda peaaegu igat tüüpi kõrvarõngaid. Kui teil on ovaalne nägu, valige kõrvarõngad, mis täiendavad teie riietust ja isiklikku stiili.

 

Ümmargune näo kuju


Ümarate nägude jaoks on kõige parem valida kõrvarõngad, mis loovad pikkuse ja kõrguse illusiooni. Pikad rippuvad kõrvarõngad või rippuvad kõrvarõngad sobivad selle näokujuga suurepäraselt. Vältige ümmargusi või ringikujulisi kõrvarõngaid, kuna need võivad rõhutada teie näo ümarust.

 

Ruudukujuline näokuju


Kandilise näo jaoks valige kõrvarõngad, mis pehmendavad teie näo nurki. Ümmargused või rõngaskõrvarõngad töötavad hästi, kuna lisavad lõualuu teravatele joontele pehmust. Vältige nurgelisi või kandilisi kõrvarõngaid, kuna need võivad rõhutada teie näo ruudukujulisust.

 

Südame näo kuju


Südamekujulise näo jaoks vali kõrvarõngad, mis tasakaalustavad teie näojooni. Proovige pisarkõrvarõngaid või lühtriga kõrvarõngaid, mis on alt laiemad kui ülalt. Need stiilid suudavad tasakaalustada otsmiku laiust ja lõua kitsust. Vältige liiga raskeid või liiga pikki kõrvarõngaid, kuna need võivad muuta teie lõua teravamaks.

 

Teemantne näokuju


Teemantkujulistel nägudel on kitsam otsmik ja lõug ning laiemad põsesarnad. Tasakaalu loomiseks valige kõrvarõngad, mis on alt laiemad kui ülalt, näiteks lühtri- või pisarkõrvarõngad. Väldi liiga pikki või liiga kitsaid kõrvarõngaid, kuna need võivad rõhutada otsaesise ja lõua kitsust.

 

Piklik näokuju


Pikliku näo jaoks vali kõrvarõngad, mis lisavad näole laiust ja volüümi. Laiema läbimõõduga kõrvarõngad või rõngaskõrvarõngad võivad teie näole tasakaalu lisada. Vältige pikki või õhukesi kõrvarõngaid, kuna need võivad teie näo pikkust rõhutada.

 

Kokkuvõte

 

Õigete kõrvarõngaste valimine võib täiendada teie näokuju ja täiustada teie loomulikke jooni. Oluline on mõista oma näokuju, et valida kõrvarõngad, mis tasakaalustavad ja harmoneeruvad teie näojoontega. Olenemata sellest, kas eelistate naastreid, rõngaid, lühtrit või pisarkõrvarõngaid, pidage meeles, et õiged kõrvarõngad võivad tõsta iga riietuse esile ning panna teid tundma enesekindlalt ja stiilselt.

Seotud tooted

© 2023 EESTI BRAND OÜ | eCommerce by DISAINVEEB Elated Monday