Nofi KIDS: Toakiiged ja arendavad mänguasjad Tartust

Nofi KIDS: Toakiiged ja arendavad mänguasjad Tartust

Nofi KIDS on bränd, mille kaudu täituvad paljude laste unistused.

Nofi KIDS on bränd laste mänguasjade turul, kes loob väikelastele HopOn kiike ja arendavaid mänguasju nagu laste rollimänge ja puidust klotse.

Kõik Nofi KIDSi mänguasjades kasutatud materjalid on keskkonnasõbralikud ja kvaliteetsed! Kõik tekstiilid, sealhulgas nii kangad, niidid, köis kui poroloon omavad Öko-tex märgist, mis tagab materjalide ohutuse nii tervisele kui keskkonnale, on testitud ja kemikaalide vaba. Põhjamaised toonid ning minimalistlik disain annavad võimaluse sobitada mänguasju igasse interjööri ilma neid mänguasjakasti peitmata! Kõik Nofi KIDS mänguasjad valmivad käsitööna Eestis ning prototüübid on läbinud Terviseameti poolt läbiviidavad katsed.

Kõigil toodetel on CE märgis.

“Unistustel, millesse väga-väga usud, on komme täituda! Nofi KIDS on minu soov, unistus ning miski, millega loodan täita ka paljude laste unistused!

Olen ema kahele armsale tüdrukule, kes on inspireerinud, õpetanud ja julgustanud mind unistama. Unistama millestki, mis toob rõõmu nii suurtele kui väikestele, arendab, aga hoiab seejuures ka keskkonda ning loob elamust. Nofi KIDS ongi meie ühine unistus – unistus, mis on saanud teoks!”

 

HopOn toakiik

Nofi KIDSi HopOn kiik on suurepärane sõber väikelapsele, kes on suuteline iseseisvalt kiikuma. See kiik ei jää kunagi tühjaks kui lapsed läheduses. Samas sobib HopOn kiik ka suurematele lastele, kuna selle kandevõime on lausa 100 kg.

Kõik kiige juures kasutatavad tekstiilid omavad Öko-tex sertifikaati.

Kiiged on loodud meie kodumaal ning kiige prototüüp on läbinud katsetused Terviseameti Terviseohutuslaboris. Kiik vastab EU ohutusnõuetele ja omab CE märgist.

Kiike on kerge sobitada erinevatesse interjööridesse, kuna need on minimalistlikud ning põhjamaistes toonides.

 

Nofi KIDS rollimängud

Rollimäng omab lapse üldarengus tähtsat osa, mis aitab kaasa kõnele, mõtlemisele ja sotsiaalsele käitumisele. Vaimses arengus on rollimängul suur osa. Et toetada lapse arengut sel teekonnal on Nofi KIDS loonud COOK kokakomplekti, mis on valmistatud Öko-tex sertifikaadiga pehmendatud linasest kangast.

Komplekti kuuluvad põll, müts, ostukott ja neli kasepuidust kujundit.

 

Linane kangas on:

  • Looduslik.
  • Antibakteriaalne.
  • Kvaliteetne ja vastupidav. Kuni kolm korda tugevam kui puuvill.
  • Aja jooksul muutub aina pehmemaks ja kui õigesti hooldada, peab vastu väga pikalt.
  • Ei vaja triikimist. Kes siiski soovib, võib seda muidugi teha.

Nofi KIDS eesmärk on tagada materjali igakülgne ohutus ja keskkonnasõbralikkus, mis täidab paljude laste unistused.

 

Nofi KIDS on unistus… täitunud unistus!

 

© 2023 EESTI BRAND OÜ | eCommerce by DISAINVEEB Elated Monday